avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort, interzicere intrare in locuinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort, interzicere intrare in locuinta

Buna ziua! As avea o problema la care va solicit ajutorul. Anul trecut mama mea s-a
imbolnavit si a trebuit sa merg la tara unde avea domiciliul sa o ingrijesc. Am plecat cu acordul sotului meu. Dupa aprox o jum de an ( timp in care mai veneam si la sot -gateam , spalam , etc) mama a decedat. A trebuit sa ma reintorc la domiciliul meu insa am gasit lacatul pus la poarta. Sotul meu ma ameninta ca ma omoara , ca eu nu am niciun drept la acea casa (desi avem contract de vanzare cump de la socrii mei pe numele amandurora). Am inteles de la vecini cum ca ar avea vreo 2 amante care vin in lipsa mea acasa. Am depus plangere la Politie deoarece imi refuza accesul in casa si el a zis ca nu-l intereseaza absolut nimic , ca el baga divortul si gata. Pb mea nu e ca divorteaza de mine dar deoarece are probleme psihice el nu intelege ca am si eu dreptul sa stau in acea casa. Ce ma indrumati dvs sa fac in acest caz? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: biaden13 , utilizator 18:34, 11 August 2015
Nu prea aveti ce sa faceti, ACUM!

Dupa desfacerea casatoriei, deschideti actiune de partaj.
Dar chiar nu exista alta cale de a intra in casa pana la divort? Politia nu poate face nimic atata ti
Am depus plangeri la Politie deoarece ma ameninta ca ma omoara.
Ultima modificare: Marți, 11 August 2015
gi-jane2, moderator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari si calomnie daniella28 daniella28 buna ziua,as vrea sa stiu daca sotul cu care ma aflu in divort se poarta urat cu mama mea,a tipat la ea,ii vorbeste urat,pe mine ma ameninta ca imi ia copilul ... (vezi toată discuția)
Drepturile la divort andrey-mihaiescu andrey-mihaiescu Buna ziua! Am in familie urmatoarea situatie: propietarul unei locuinte are un baiat adoptat (nu are copii naturali) acesta la randul lui este casatorit si ... (vezi toată discuția)
Divort cristachepreo cristachepreo in cazul parasiri domiciliului impreuna cu copilul minor, in cazul in care doresc sa divortez dar nu am intentat actiunea de divort, exista sanctiuni pentru ... (vezi toată discuția)