avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate carmneluca

Activitate carmneluca

Buna ziua,
Am nevoie de un sfat va rog. Mi se desfiinteaza postul, este o concediere colectiva anuntata din iunie 2015 printr-o notificare de concediere colectiva semnata de HR. Acum astept decizia de concediere , insa mi-am gasit si alt loc de munca si trebuie sa incep acolo. Pt ca am solicitat sa imi dea decizia cat mai repede, ei promisesera ca in 18 august mi-o vor inmana, acum mi=au comunicat ca nu se poate decat dupa data de 20, dar ca pot pleca mai repede daca voi completa cererea de incetare a raporturilor de munca cu acordul partilor si cu solicitarea de primire a salariilor compensatorii. Va rog sa imi spuneti, daca voi completa aceasta cerere , iar decizia inidividuala de concediere nu este emisa inca, ei pot apoi sa nu imi plateasca salariile compensatorii pe motiv ca nu a fost concediere colectiva? Repet, notificarea de concediere colectiva a fost emisa in iunie, dar astept decizia de concediere per individ. Vreau neaparat acele salarii compensatorii si in acelasi timp sa imi incep noul job.Va multumesc .