avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Activitate abbyhobincu

Activitate abbyhobincu

Răspuns la discuția Intoarcere din CIC
In decizie se specifica doar faptul ca se va inceta c. i .m in prima zi lucratoare in care angajata va reveni la serviciu din concediul de crestere copil pana la 2 ani. Nu se specifica nici o data anume.
Buna ziua ,

Am o nelamurire si sper sa gasesc raspuns la dumneavoastra.
In anul 2011 am anuntat angajatorul ca sunt insarcinata . Ulterior , am primit o sanctiune ( desfacerea contractului de munca ) , ce mi s-a zis ca va intra in vigoare in momentul in care ma voi reintoarce din CIC. In timpul concediului de crestere copil, am ramas insarcinata cu al doilea bebe. Concediile au mers in continuare.
Acum, la sfarsitul celui de-al doilea CIC , angajatorul este obligat sa ma primeasca inapoi cele maxim 6 luni mentionate in lege sau intra in vigoare acea sanctiune?

"Potrivit art. 25 alin. 3 din OUG 111/2010, angajatorul are interdictia de a nu va concedia pe o durata cu pana la 6 luni de la data revenirii din CCC.
interpretarea este in sensul ca de la data revenirii din CCC persoana respectiva nu poate fi concediata pe o durata cu pana la 6 luni de zile calculata de la data revenirii din CCC "