Din pacate nu...insa o pot face..
Stiu ca nu am semnat niciodata un stat de plata,iar pe contract era specificat 21 de zile de concediu, iar eu in perioada lunii iulie avea concediu neplatit fortat.
Am trimis angajatorului rugamintea si pe un site de socializare- facebook ( mi s-a aratat ca mesajul a fost citit),apoi am trimis acel mail oficial.
Pot trimite si o recomandata.
Am nevoie de acte pentru casa de sanatate, intrucat acestia imi cer adeverinta ce atesta perioada lucrata la ei.
Nu mai spun ca la demisie nici macar contractul nu a fost semnat
Buna ziua,
In urma demisie am solicitat printr-un email oficial angajatorului sa-mi elibereze actele pentru atestarea activitatii mele :
fisa de vechime;
durata activitatii la locul de munca;
decizia de incetare;
fisa de lichidare;
copii ale paginilor din registrul electronic.
Angajatorul nu a raspuns ( au trecut aproape 10 luni)
Va rog,ma puteti ajuta cu un sfat?
Mai pot face ceva in cazul acesta? Sa apelez la ITM?
Multumesc mult pentru raspuns.
Imi este neclar termenul de ''birou''. Daca grupa in care lucrez este in acelasi timp si birou de lucru?!
Si inca o intrebare: supravegherea video se face in paralel cu cea audio.Practic, daca vorbesc la telefon imi este inregistrata convorbirea. Este normal ?
Multumesc din nou
Buna ziua,lucrez de 3 ani intr-o gradinita privata si de ceva timp ne-au pus camere de supraveghere in salile de clasa,implicit in birou. Ma simt urmarita ca la puscarie ( lucrez 1O ore zilnic).Doresc sa stiu daca este permisa montarea acestpr camere,tinand sa precizez ca nu ni s-a dat nicio explicatie privitor la necesitatea montarii acestora.
Singurul loc "private" din incinta fiind doar toaleta.