avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate aleflo

Activitate aleflo

buna seara.lucrez in spital ca asistent medical din 2006.am urmatoarele probleme cu seful meu..pe langa munca de asistent ma obliga sa conduc si masina de servici cand soferul i si ia liber sau are concediu.mentionez ca am in fisa postului sa conduc masina dar din 2006 pana in prezent nu am fost platit ptr munca de sofer in momentul in care am semnat fisa postuluimi a spus ca pot fi platit si ca sofer,.pe langa asta mi a dat si arhiva in primire fara a fi trecuta si in fisa postului.muncesc intrun serviciu de medicina legala si munca mea consta in a conduce masina in judet unde este nevoie iar dupa aceea sa efectuez autopsie.mentionez ca deplasarile se fac dupa orele de program si nu suntem platiti.doar medicul este platit ptr deplasari.in momentul in care m am trecut in condica cu orele de deplasare seful a sigilat condica si a rescris alta condica intrucat eu am trecut in condica orele reale ale deplasarii pe cand dr si a trecut mult mai multe.ma tot ameninta ca s obligat sa conduc masina si daca nu mi convine sa plec.ce as putea face????? multumesc!