Deci eu pot merge aici la un notar si sa-mi dea o procura si ea acolo doar sa completeze datele si sa semneze in prezenta unui notar. Cred ca asta ar fi cea mai simpla varianta.
O seara frumoasa!
Si mai am o intrebare. Ce anume trebuie sa mentioneze ea cand se va duce la notar? Nu se pricepe prea bine nici cu limba de acolo si m-a rugat sa ii spun exact ce trebuie sa scrie in acea procura.
Doresc sa stiu pasii care trebuie sa ii urmez pentru a vinde apartamentul matusii mele care se afla in Austria. Ma intereseaza daca pot face eu procura aici, sa o traduc si sa i-o trimit acolo sa o legalizeze sau doar ea acolo poate face procura? Din ce am mai citit se poate face procura si la un notar, consulatul Romaniei in Austria fiind cam departe de ea. Acum ma intereseaza urmatorul lucru: ea se duce la notar, face procura in germana, tot acolo trebuie sa o si traduca in romana sau cum anume trebuie sa procedeze? Ea avand actele casei acolo, trebuie sa imi trimita procura, actele casei...si mai am nevoie si de altceva?