avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Activitate dana1307

Activitate dana1307

Răspuns la discuția indemnizatie somaj --
Buna ziua, nu am primit nici un raspuns in scris de la ANOFM dar de la AGENTIA DE SOMAJ CALARASI, raspunsul telefonic a fost ca nu se mai poate acorda in aceasta situatie somaj, deoarece nu este forma de invatamant superioara si se considera la fel cu liceul.Dupa facultate se poate acorda . daca asa este corect asa sa fie dar ....cum o fi corect?? unde sa mai intreb?
Răspuns la discuția indemnizatie somaj --
Buna ziua d-lle Tudor Valeriu
am trimis mesaj la ANOFM pe email astept raspunsul .cum primesc il postez .
multumesc
Răspuns la discuția indemnizatie somaj --
Asta ce inseamna ? ca nu mai poate beneficia de somaj ?
Răspuns la discuția indemnizatie somaj --
Multumesc frumos . dar sunt foarte nelamurita de ce oare asa interpretare ??? corect si logic cum este ?
Răspuns la discuția indemnizatie somaj --
Legea 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca spune ca indemnizaţia de şomaj prevãzutã pentru absilventi se acorda o singurã datã, pentru fiecare formã de învãţãmânt absolvitã.

2. Adica veti putea primi acum iar, la absolvirea scolii postliceale, indemnizatie de somaj, in calitate de absolvent, timp de 6 luni.

ultima dată editat de tudorvaleriu pe data de Marti, 18 August 2015, 17:12

Mare nelamurire ..dupa ce am solicitat somaj pentru acesta situatie ..raspunsul primit de la fortele de munca a fost ca nu se mai acorda somaj deoarece dupa liceu s-a primit o luna indemnizatie ,iar acum nu se mai acorda deoarece liceul este considerat aceeasi forma de invatamant ca si scoala postliceala.Nnu mai inteleg nimic.Ce trebuie sa fac???
dosarul pentru acordarea indemnizatiei de somaj a fost depus la terminarea liceului in 2012, am primt o luna indemnizatie( am cerut sistarea indemizatiei , nu am mai primit nimic) si apoi in septembrie 2012 m-am inscris la o scoala postliceala:am absolvit acum in august 2015 si vreau sa cer indemnizatie in continuare de somaj , deoarece nu am primit decat o luna ..mai pot depunde dosar sa primesc indemnizatie pana la gasirea unui loc de munca?( primind din cele 6 luna doar o luna acum la absolvire in 2015 august ?)multumesc anticipat

întrebarea este daca se mai poate plati indemnizatie acum la absolvire sau nu