avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Activitate stefifa

Activitate stefifa

Buna ziua
Pana acum am trimis in Revisal modificarle de salar fara sa introduc in campul detalii numarul si data actului aditional, e problema mare?
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Actul aditional se incheie anterior datei de modificare, iar transmiterea in REVISAL se face in termen de 20 de zile lucratoare de la data modificarii.

Exemplu:
modificare salariu de la 01.01.2021
- actul aditional se incheie cel mai tarziu pe data de 31.12.2020
- transmiterea in REVISAL se face in termen de 20 de zile lucratoare de la data de 01.01.2021.

Chiar nu are nimeni nici o parere? Doream sa cunosc modul de operare si al altora cu privire la valoare intrare imobilizare ....
Buna ziua!
Am o nelamurire:
in luna iunie am contractat un leasing financiar, iar factura cu Rata 0, continea plata primei rate din autotractor, cheltuilile cu comisionul platit firmei de leasing pt. acordarea leasingului si cheltuielile reprezentanad taxa de inmatriculare. In luna iulie am primit si factura ce reprezinta taxa de poluare. As dori sa stiu cum ar trebui procedat corect, pt. ca eu in iunie am inregistrat aceste cheltuieli pe ct. 628 si 635, nemarind astefel valoarea imobilizarii. Insa ulterior am primit sfaturi cum ca ar trebui sa maresc valoarea autotractorului inregsitrand aceste cheltuieli pe ct. 2133. Eu am considerat ca supraevaluez valoarea autotractorului. Ar trebui sa maresc valoarea lui si cu suma ce reprezinta dobanda platita societatii de leasing?
Multumesc!