avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, care este termenul de transmitere in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, care este termenul de transmitere in revisal a modificarii ...

Buna ziua,
care este termenul de transmitere in revisal a modificarii salariului minim pe economie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:12, 5 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Orice modificare a salariul de baza lunar brut, se transmite in registru in termen de 20 de zile lucratoare de la data producerii modificarii.
Va multumesc!
am si eu o dilema : in art 17 alin 5 CM , modificat prin OUG 53/2017 , se spune ca orice modificare a elementelor prevazute la alin 3 al aceluiasi articol, printre care si modificarea salariala , impune incheierea unui act aditional la cim , anterior producerii modificarii . -inteleg ca se transmite anterior . Dar HG905/2017 spune ca modifcare se transmite in termen de 20 de zile lucratoare . Cum e corect?
Multumesc!
Actul aditional se incheie anterior datei de modificare, iar transmiterea in REVISAL se face in termen de 20 de zile lucratoare de la data modificarii.

Exemplu:
modificare salariu de la 01.01.2021
- actul aditional se incheie cel mai tarziu pe data de 31.12.2020
- transmiterea in REVISAL se face in termen de 20 de zile lucratoare de la data de 01.01.2021.
multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna seara, va rog sa ma lămuriți si pe mine cu o situație ... silviuviorica1 silviuviorica1 Buna seara, va rog sa ma lămuriți si pe mine cu o situație este normal ca înregistrarea în revisal a unui act adițional sa se faca pe 25.01.2021 iar ... (vezi toată discuția)
Inregistrare act aditional la contractul de munca. svisarinescu svisarinescu Buna ziua, Din cate am citit a aparut OUG 53/2017 in vigoare din 07.08.2017 care spune ca : orice modificare a unuia dintre elementele prevăzute la ... (vezi toată discuția)
Modificari revisal Daliborka Daliborka Buna ziua am intels ca ar fi survenit anumite modificari privin inreigstrarea in revisal a unor modificari contractuale (privind schimbarea de functie , a ... (vezi toată discuția)