avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare act aditional la contractul de munca.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare act aditional la contractul de munca.

Buna ziua,

Din cate am citit a aparut OUG 53/2017 in vigoare din 07.08.2017 care spune ca :

orice modificare a unuia dintre elementele prevăzute la alin. (3) în timpul executării contractului individual de muncă impune încheierea unui act adițional la contract, anterior producerii modificării, cu excepția situațiilor în care o asemenea modificare este prevăzută în mod expres de lege sau în contractul colectiv de muncă aplicabil."

Intrebarea mea este daca am un act aditional incheiat cu 01.08.2017 de modificare a salariului, dar nu l-am inregistrat inca in Revisal , mai pot acum sa-l inregistrez ( dupa vechea regula : in 20 zile lucratoare de la data in care isi produce modificarea).

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:33, 8 August 2017
Nu cred ca se poate aplica retroactiv pt un act aditional din 01.08.2017.
Il puteti inregistra.
Termenele de transmitere nu au fost modificate de OUG.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare aa in revisal YoAlle YoAlle Buna ziua, Datorita modificarilor care au loc de la data de 07.08.2017 privind intocmirea si inregistrarea actelor aditionale de modificare CIM cum ... (vezi toată discuția)
Data aditional cim Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Buna ziua! Ce data ar trebui sa aiba un aditional modificare salariu incepand cu data de 01.04.2018? Stiu ca dupa HG 905 se transmite in revisal in 20 de zile ... (vezi toată discuția)
Ordonanata 53/20017 vs. hg 500/2011 udrea.constantin udrea.constantin Art. 17 alin 5 Codul muncii spune (5) [b]Orice modificare[/b] a unuia dintre elementele prevăzute la alin. (3) în timpul executării contractului individual ... (vezi toată discuția)