avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea_123

Activitate Andreea_123

Am citit cu eu ca nu poate sa nu o inregistreze, dar poate sa imi desfaca contractul de munca cu litera "a" daca nu stau in preaviz?
Multumesc foarte mult pentru sfaturi.
Am restectat cu rigurozitate toate sarcinile de servici, chiar si sa ii dau e-mail cand ajung si cand plec, pentru ca ea nu are timp sa verifice rapoartele, ca nu e de datoria ei, cica.
Avand in vedere ca mi-am depasit targetele pana in prezent, mai tare s-a enervat ca nu mai are motiv sa ma dea afara, si acum imi asculta toate telefoanele poate poate fac vreo greseala. Ieri mi-a pus capat cu totul. In timp ce dadeam un telefon, clientul respectiv mi-a dat respins, si am mai stat vreo 3 secunde, pana terminam sa scriu un e-mail, si apoi mi-a spus ca de ce i-am inchis clientului, ca eu nu am avut rabdare sa sune, ca asa ceva este inacceptabil. Eu i-am spus ca poate verifica, avand in vedere ca toate apelurile sunt inregistrate. Stiind ca am dreptate, mi-a spus ca oricum si daca ai ceva e cuvantul ei importiva cuvantului ei, si ca nimeni nu m-ar crede pe mine deoarece cuvantul meu nu are nici o valoare.
Din fereicire pentru mine, sunt in tratative cu o alta companie, si daca totul merge bine, ar trebui sa imi dau demisia la zi, avand in vedere ca este in alt oras.
Evident ca teamleadera nu ar fi de acord si numai de ciuda mi-ar baga bete in roate si nu m-ar lasa sa plec fara a sta in preaviz.
Cum as putea sa fac?
Buna,
Sunt intr-o situatie foarte dificila. Sunt in pragul unei concedieri abuzive. Lucrez intr-o firma multinationala de 3 ani. In parcursul acestor 3 ani am avansat de 3 ori. Tot timpul am respectat sarcinile de serviciu si am incercat sa imi ating indicii de performanta (indici care se ating foarte greu). Acum 2 luni s-a schimbat team leader-ul si persoana care a venit in loc are ceva clar cu mine, se i-a de mine din absolut orice, avanseaza oameni care nu au experienta necesara, si eu stau pe acelasi departament de 2 ani de zile (desi eu am zis de fiecare data cand am ocazia ca vreau sa merg pe alt departament pentru a ma dezvolta) si mi se spune ca ea nu intelege ce caut inca aici ca nimeni nu ma vrea aici si ca niciodata nu voi avansa. Nu am zis nimic ca totusi am nevoie de job-ul asta ca ma intretin singura. La ultima intalnire s-a depasit orice limita, mi s-a spus pentru ca ma loghez in program cu 1 sau 2 minute mai tarziu, desi eu sunt la birou si astept sa se conecteze, trebuie sa ii spun ca intarzii cu logarea, ca din cauza asta imi va face dosar disciplinar de concediere pe motive administrative si pe motiv de incompatibilitate. Poate face asa ceva? Ce ar trebui sa fac in cazul asta?