avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate gabrieladumitru16@yahoo.com

Activitate gabrieladumitru16@yahoo.com

Acum mi-au spus parintii ca actul de mână nu a fost facut doar intre ei:cumparatori, vanzatori si martori ci acel act a fost facut in primarie si unul dintre martorii care au fost este inca in viata , si mi-au spus că au cadastru (rol )la primarie . Oare legalizarea actelor nu se poate face si la notar?
Buna ziua. Parintii mei au cumparat acum 30 de ani o casa cu act de vanzare scris de mana cu martori cum se facea pe atunci , părinții mei locuiesc acolo de atunci si tot de atunci tata plateste impozitul pe numele lui. Vechii prorietari au decedat de f mulți ani si in tot acest timp nu a venit nimeni sa îi deranjeze (copii sau nepoti) . Acum as dori sa stiu daca acel act de mana se poate legaliza si care ar fi pașii de urmat ?
Va multumesc !
Buna ziua . Imi puteti spune si mie ce inseamna ca nu pre inteleg :
5 Civil . Admite exceptia necompetentei teritoriale a Judecatoriei Buftea , invocata de parat prin intampinare . Declina competenta de solutionare a prezentei cauzei, avand ca obiect majorare pensie intretinere , formulata de reclamanta ........ , in contradictoriu cu paratul ........,in favoarea Judecatoriei Cornetu .Fara cale de atac. Pronuntata in sedinta publica , azi 19-08-2015 . Va rog sa imi spuneti si ,mie ce-i de facut .Va multumesc !