avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate gheorghe22

Activitate gheorghe22

Răspuns la discuția Malpraxis avocat
Revin cu o noua intrebare,
Conversatiile purtate prin intermediul messenger cu Dl. Av poate fi considerata o proba ?

gheorghe22 a scris:

Multumesc mult pt raspunsul dvs. D- le Av.Enache,
Numai bine,

Multumesc mult pt raspunsul dvs. D- le Av.Enache,
Numai bine,
Multumesc mult pentru atentia acordata.Astept raspunsul dvs.
Sunt putin suparata si este incredibil ce m-i s-a intamplat! Iar Judecatorii au imunitate nu-i asa?
Daca nu sunt pe intelesul dvs. am sa repet.

gheorghe22 a scris:

Da , am contract de reprezentare pt Apel la Tribunal

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu se intelege din postarea dvs din ce consta eventuala culpa a avocatului.Aveati contract cu acesta pentru reprezentare in calea de atac respectiva?

Da , am contract de reprezentare pt Apel la Tribunal

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu se intelege din postarea dvs din ce consta eventuala culpa a avocatului.Aveati contract cu acesta pentru reprezentare in calea de atac respectiva?

Apel la Tribunal , dupa o sentinta data de Judecatoria Deva " drept de Apel in 30 zile" noi am facut Apelul in acest termen, am platit taxa de timbru, am primit termen de judecata, apoi Tribunalul a respins considerand ca fiind tardiv Apelul nostru , Desi pe Sentinta de la Judecatorie scrie clar 30 de zile! Iar completul de judecata a appreciate ca Apelul nostru trebuia facut in 15 zile!

Avocatii platesc pt Malpractice sau nu?
VA multumesc,

trandafir2 a scris:

Apel la ce anume?

Cum poti recupera onorariu plus cheltuieli de la Avocat in situatia in care am platit pt a se face Apel iar acesta s-a facut tardiv, Desi a facut contestatie la Curtea de Apel acesta s_a respins cu cheltuieli de judecata.
VA multumesc
Răspuns la discuția contestatie la executare
In primul rana va multumesc pt atentia acordata ! executorul nostru a facut 2 INCH.
1. suspendarea licitatiei intrucat s-a achitat datoria. 2. in baza art 721 C. Pr. Civ se suspenda eliberarea sumelor consemnate conform recipisei CEC nr. .... pana la solutionarea dos. nr..., apel la trib HD, si dos nr .. 2015 / fond Jud Deva
executorul judecatoresc a suspendat distribuirea sumei in baza art 721alin 4C Pr.Civ si 751 alin 2C C.Pr.Civ , ce putem face noi in calitate de creditorii daca executorul nu vrea sa deblocheze debitul si mai vin si alte contestati#-o??? #-o#-o