"...activităţile ce sunt interzise salariatului la data încetării contractului, cuantumul indemnizaţiei de neconcurenţă lunare, perioada pentru care îşi produce efectele clauza de neconcurenţă, terţii în favoarea cărora se interzice prestarea activităţii, precum şi aria geografică unde salariatul poate fi în reală competiţie cu angajatorul." sunt trecute doar in clauza de neconcurenta, nu si in contractul de munca, ceea ce inteleg ca nu are validitate in caz ca ma actioneaza in instanta. Voi verifica inca o data totusi.
@ AvocatTerisMihai
Nu am primit indemnizatie de neconcurenta si nu este prevazut undeva acest aspect. Este prevazut in contract doar un spor de fidelitate.
Aceasta face ca respectiva clauza de neconcurenta sa fie nula?
Buna ziua!
Lucrez pentru un ONG (care se ocupa de terapie ocupationala) si pe langa contractul de munca am semnat un contract de confidentialitate. In acest contract de confidentialitate pe langa protejarea informatiilor se prevede ca nu am voie timp de un an (dupa plecarea din acest ONG) sa lucrez la un alt ONG similar din oras.
Acelasi contract prevede ca nu am voie sa prestez servicii de terapie cu copiii din centru atat timp cat sunt angajata si un an dupa incetarea contractului de munca.
Problema este ca o colega de-a mea face terapie cu un copil din centru (iar sefa stie), iar eu am fost solicitata de propria sefa sa fac terapie cu copilul ei acasa in particular, ceea ce am si facut timp de jumatate de an.
Ce validitate mai are acest contract de confidentialitate in acest caz?
Daca plec la un ONG similar pot avea probleme avand in vedere ca el a fost incalcat oricum si pot aduce dovezi (filme, martori)?