avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Activitate cataro2002

Activitate cataro2002

Am primit un advertisment scris din partea politiei, dl a renuntat la plangere . Multumesc pentru ajutor.
Cainele traia pe stada, l-am hanit (apartinea stanei) si la un moment dat pentru ca s-au atasat copii de el l-am luat in curte ( de circa 2 sapt). Dupa incident l-am eliberat, nu detin nici un act asupra lui. Nu sunt sigura ca el l-a muscat pe dansul. Merg duminica la politie. Dl a mers la spital avea o reteta si un bandaj in jurul piciorului. Cand am ajuns eu la orele 19 acasa dansul a venit spre mine si m-a acuzat ca el (cainele care fugise de la mine cu lant cu tot prin gard) l-a muscat ( de unde stiu eu ca el nu l-a atatat prin gard si cainele in autoaparare a muscat ). Eu nu am vazut nici de ce caine a fost muscat (strada , respectiv fundatura e plina de caini maidanezi) si nici muscatura in sine. Din spusele politiei nu are nici o expertiza medicala si am sa ii cer dovada clara ca el (cainele meu) l-a muscat.
cainele a fost luat de la o stana in scop de aparare( am fost jefuiti in timp ce construiam casa in care locuim). Dansul nu a facut nici o poza cainelui, politia a venit in aceasta seara , mi-a facut plangere. Merg duminica. Deci , voi sustine clar ca vreau dovada ca a fost cainele meu nu ? Eu nu am vazut muscatura si dansul bineinteles ca nu are nici o dovada ca ar fi fost cainele meu.
voi comunica politiei ca vreau sa vad dovada ca este cainele meu cel care l-a muscat si mai apoi discutam despre restul problemei corect nu ? Eu nici nu sunt sigura ca a fost al meu, dl a venit tipand la mine ca l-a muscat cainele meu..
Dar eu nu detin cainele, nu exista nici o dovada ca el cainele meu l-a muscat ( pe strada mai sunt 10) de unde stiu ca domnul nu s-a apropiat de gard si a atatat cainele ?
Nu are absolut nici o dovada, cainele nu are cip, ce amprenta dentara , el a fost la spital , cand a revenit la mine avea un pansament si o reteta. Cainele nu mai e la mine in curte, a revenit la stana de unde era luat.
Va multumesc pentru promptitudine.
Buna ziua,

Am o problema mare zic eu, un cetatean a fost muscat in afara curtii mele de catelul meu maidanez scapat din curtea mea cu lant cu tot. Eu tocmai soseam de la munca, l-am intrebat ce cauta in acea zona ( e o zona mai din periferie cu multi caini fara stapan). Mentionez ca dansul s-a dus la spital si a chemat politia, am incercat sa ma inteleg amiabil cu dansul si mi-a zis ca va face plangere si va scoate mai multi bani de la mine. A mentionat la politie ca nu a vazut compasiune de nici un fel la mine. Cainele il am de circa 2 luni a fost legat dar a scapat prin gard, ce risc eu , cum ma prezint la politie si ce pot pati ?