avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Activitate Georgy300

Activitate Georgy300

Vroiam sa stiu daca e legal sa filmez din propria locuinta in parc..unde sunt copii care fug si se joaca?
Buna seara, am nevoie de niste sfaturi .Primarul s-a gandit prost cand a construit un parc intre 2 blocuri, a pus banci, pomisori si de atunci a devenit un chin pt mine si ceilalti locatari de a suporta zilnic lama gen mamiiiiiii mamiii ...tatiii, batai cu mingea in fata geamului, in geam si in perete .. etc mai ales cand vi obosita de la servici si e vara si vrei sa mai poti si respira in propria locuinta sa stai cu geamul deschis..am facut numeroase reclamatii la primarie dar degeaba..abia dupa un an de zile s-au hotarat sa ridice banca din fata geamului meu..care era amplasata la 1.5 metri de geam , toata vara eram obligata sa ascult povestile si sa suport copii care stateau pe ea si urlau si mancau seminte...si unii adulti fumau si venea fumul in camera ..Nu stiu ce sa fac! Nu mi se pare corect ca eu si ceilalti locatari care am semnat atatea reclamatii si le-am depus la primarie puse pt tulburarea linistii si nu s-a luat nicio masura decat ca ne-a dat nr unui politist cand e ceva sa il sunam..ce fac stau si tot sun ca o nebuna la politie? asta nu e treaba! sa desfinteze naibii parcul asta dintre blocuri e insuportabil. M-ai exista si alt parc special amenjat pt copii cu leagane etc departe de blocuri unde ar putea sa zbiere si sa faca ce vor ei pana seara tarziu! Nu stiu ce sa fac ..la cine sa apelez ca sa se desfiinteze parcul? De ani de zile ne luptam cu aceasta problema . Va rog am nevoie de un sfat! Va multumesc!