avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parc intre doua blocuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parc intre doua blocuri

Buna seara, am nevoie de niste sfaturi .Primarul s-a gandit prost cand a construit un parc intre 2 blocuri, a pus banci, pomisori si de atunci a devenit un chin pt mine si ceilalti locatari de a suporta zilnic lama gen mamiiiiiii mamiii ...tatiii, batai cu mingea in fata geamului, in geam si in perete .. etc mai ales cand vi obosita de la servici si e vara si vrei sa mai poti si respira in propria locuinta sa stai cu geamul deschis..am facut numeroase reclamatii la primarie dar degeaba..abia dupa un an de zile s-au hotarat sa ridice banca din fata geamului meu..care era amplasata la 1.5 metri de geam , toata vara eram obligata sa ascult povestile si sa suport copii care stateau pe ea si urlau si mancau seminte...si unii adulti fumau si venea fumul in camera ..Nu stiu ce sa fac! Nu mi se pare corect ca eu si ceilalti locatari care am semnat atatea reclamatii si le-am depus la primarie puse pt tulburarea linistii si nu s-a luat nicio masura decat ca ne-a dat nr unui politist cand e ceva sa il sunam..ce fac stau si tot sun ca o nebuna la politie? asta nu e treaba! sa desfinteze naibii parcul asta dintre blocuri e insuportabil. M-ai exista si alt parc special amenjat pt copii cu leagane etc departe de blocuri unde ar putea sa zbiere si sa faca ce vor ei pana seara tarziu! Nu stiu ce sa fac ..la cine sa apelez ca sa se desfiinteze parcul? De ani de zile ne luptam cu aceasta problema . Va rog am nevoie de un sfat! Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 27 August 2015
Georgy300, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:12, 28 August 2015
Sesizati oficial institutia prefectului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parc si banci langa bloc vlad_mihai vlad_mihai Buna ziua , langa apartamentul in care m-am mutat recent se afla un fel de loc de joaca pentru copiii la maxim 5 metri de geam , eu ... (vezi toată discuția)
Parcare /loc de joaca Catagmbz Catagmbz Buna tuturor . De ceva timp anumiți părinți au făcut schimb de parc cu parcarea pentru mașini. De fiecare dată când vin seara acasă , între cele 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!as dori sa stiu cui ma pot adresa intr o situatie condominiala ... PGhencea PGhencea Buna ziua!As dori sa stiu cui ma pot adresa intr o situatie condominiala in care nu gasesc intelegere ca intre vecini in privinta parcarii masinii cu spatele ... (vezi toată discuția)