Multumesc, dar tot nu am un raspuns clar. Eu maine vreau sa depun o contestatie si ma intereseaza dc CCC se considera sau nu vechime in grad, avand in vedere ca ultima promovare a fost in 2011. Dupa cateva luni de la promovare am intrat in CCC pt 2 ani. Problema mea nu sunt cei de la minister, ci tocmai cei de la ANFP, care nu imi iau in calcul perioada noiembrie 2011 - august 2013 cat am fost in CCC. Reprezentantul lor din comisia de evaluare mi-a respins dosarul...
Buna ziua, sunt funcționar public in cadrul unui minister și am următoarea problema:
In mai 2011 am promovat in gradul principal, fiind gravida in 6 luni. In noiembrie 2011 am intrat in CCC. Am reluat raporturile de serviciu in august 2013. Am primit calificativul foarte bine la evaluarile anuale 2013 si 2014. In sept 2015 se organizeaza examen de promovare in grad si am fost anuntata ca in urma evaluarii dosarului am fost respinsa deoarece nu indeplinesc conditiile prevazute de art. 65 alin (2) din Legea 188/1999. (minim 3 ani vechime in gradul din care urmeaza sa promovez). Avand in vedere modificarile aduse prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 124/2011, va rog sa imi spuneti daca indeplinesc sau nu conditiile pt promovare in grad. Din cate am inteles eu, concediul pentru cresterea copilului se ia in calcul ca vechime in munca, in serviciu si specialitate, deci la momentul evaluarii dosarului aveam o vechime de peste 4 ani de la ultima promovare (promovarea in gradul principal din anul 2011).... Aceasta vechime in grad este sau nu asimilata vechimii in specialitate?!