Buna dimineata, vreau sa stiu daca inchiderea balconului cu geamuri termopane si izolarea termica si repararea lui ( intr-o mica masura ) se face numai cu acordul si/sau instiintarea scrisa a Asociatiei de Propr.si a Primariei ( pentru izolare termica )? Daca da, va rog sa-mi spuneti si ce anume trebuie mentionat in cerere/adresa.Ma poate ajuta cineva cu o firma care se poate ocupa de reabilitarea termica?Multumesc
Buna ziua, spuneti-mi va rog daca Asociatia de proprietari poate participa cu un procent ( suma de bani ), la reconstructia unui balcon, mai exact indepartarea peretilor/placilor din beton si construirea altui perete exterior din BCA.?! Blocul este construit in anul 1974, iar din balcon ( din exterior ), de ceva timp se desprind bucati de beton.De asemenea, as vrea sa stiu daca si inchiderea balconului cu geamuri termopane poate fi suportata ( intr-o mica masura ) de catre Asoc.de proprietari, dupa reconstruirea balconului?!
Varianta cu Fondul de garantare poate functiona in aceasta situatie?Am citit pe site, ca poate fi aplicata si pentru PF care doresc reabilitarea termica a apartamentului.Multumesc