Buna dimineata, vreau sa stiu daca inchiderea balconului cu geamuri termopane si izolarea termica si repararea lui ( intr-o mica masura ) se face numai cu acordul si/sau instiintarea scrisa a Asociatiei de Propr.si a Primariei ( pentru izolare termica )? Daca da, va rog sa-mi spuneti si ce anume trebuie mentionat in cerere/adresa.Ma poate ajuta cineva cu o firma care se poate ocupa de reabilitarea termica?Multumesc
Aveti nevoie de un proiect intocmit de catre o firma autorizata. Proiectarea poate fi facuta daca detineti un aviz de la asociatia de proprietari.
Avand acest proiect, cereti autorizatie de ctie. de la primarie.
In baza autorizatiei de ctie. plus proiect solicitati aviz pentru efectuarea de lucrari de ctii. de la Inspectoratul teritorial de stat in ctii.
In baza tuturor acestor documente incheiati contract de lucrari cu o firma autorizata de ctii. si cu o firma autorizata pentru executie-montaj termopan.
Cand au fost realizate toate demersurile de mai sus, puteti trece la executia de lucrari, fara a fi expus platii unor amenzi contraventionale usturatoare la buzunar.
Reabilitare termica
Zabriela
Buna ziua,
blocul in care locuiesc este in reabilitate termica, eu locuiesc la parter si am construit un balcon care este in curs de autorizare (am urbanism, ... (vezi toată discuția)