avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate Andaluzia89

Activitate Andaluzia89

Mi-am reluat activitatea dupa CIC incepand cu data de 1 noiembrie 2019.
Lucrez in sistemul medical de stat si dat fiind faptul ca in momentul acordarii voucherelor de vacanta ( septembrie) eu aveam contractul de munca suspendat, mai pot beneficia de acestea ?
Răspuns la discuția Stimulent de insertie
Va multumesc pentru lamurire si pentru promtitudinea cu care mi-ati raspuns!
Răspuns la discuția Stimulent de insertie
Am optat pentru CCC pana la varsta de 1 an si avand in vedere ca tatal nu indeplineste conditiile de acordare a CCC (nu are 12 luni lucrate anterior nasterii copilului), pot ramane eu si pt luna a 12-a ? Va rog sa ma informati si daca trebuie depusa vreo declaratie pe proprie raspundere, si unde... Multumesc !
Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu data obligatorie de a ma intoarce la locul de munca pt a beneficia de stimulent.
Situatia sta in felul urmator: Am nascut in 08.11.2014 .Tatal copilului nu a lucrat 12 luni inainte ca eu sa nasc, deci din cate am inteles nu poate beneficia de 1 luna concediu de paternitate. In aceasta situatie sunt obligata sa revin la locul de munca inainte sa implineasca copilul 11 luni sau pot sa incep doar cu cateva zile inainte sa implineasca 1 an ( de ex 2.11.2015) pentru a beneficia de stimulentul de insertie pana la 2 ani?