avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Activitate cristian_55

Activitate cristian_55

Răspuns la discuția Poprire pe conturi
Ce fac in continuare? Este cineva in masura sa-mi ofere sfaturi, nu critici!
Răspuns la discuția Poprire pe conturi
Cu parere de rau, de amenzi se ocupa "Primaria" pe raza careia ai domiciliul stabil, si nu "Fiscul". Presupuse amenzi inseamna ca nu stiu de existenta lor, nu am semnat nimic si nici nu am luat la cunostinta! Eu ca sa impiedic virarea banilor catre Primarie am nevoie de "decizie" judecatoreasca! In schimb nenea de la primarie " Sef serviciu" poate sa fac orice cu o hartie emisa de catre el. Daca dvs sunteti pus in fata faptului implinit pt ceva ce nu ati comis va duceti si platiti? Daca acest dosar se face dupa 5 ani, socotiti de la 1 ianuarie, etc... cum spune legea, platiti? Eu am cerut un sfat, nu o critica!
Răspuns la discuția Poprire pe conturi
Buna seara,
Banii au fost depusi la banca la care am card de cumparaturi!
Poprirea a fost instituita pe toate conturile personale!
Răspuns la discuția Poprire pe conturi
Ce fac in continuare, pentru ca sunt somat de o banca la care am un card de cumparaturi. Eu bani am depus mai mult decat era necesar, dar sunt blocati ( nu se pot opera)?
Răspuns la discuția Poprire pe conturi
Am platit taxa de cautiune cum prevede legea si a fost anexata la cerere.
Răspuns la discuția Poprire pe conturi
Am introdus in cerere si ceva de genul acesta n" De asemenea subsemnatul vă solicit să dispuneți: Suspendarea executării și deblocarea conturilor din bănci, pană la judecarea pe fond a prezentei Contestații."nEste suficient? daca da ce tre sa fac i
Buna ziua,
Mi-a fost instituita poprire pe conturi pentru niste presupuse amenzi de circulatie. Am consultat codul civil.... si am facut contestatie la executare silita. Ulterior am verificat daca a fost inregistrata pe site-ul judecatoriei, am luat nr de dosar atribuit, ce fac in continuare? Pe perioada judecarii nu trebuie sa se desfinteze poprirea? Cine ma poate ajuta?