avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe conturi
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe conturi

Buna ziua,
Mi-a fost instituita poprire pe conturi pentru niste presupuse amenzi de circulatie. Am consultat codul civil.... si am facut contestatie la executare silita. Ulterior am verificat daca a fost inregistrata pe site-ul judecatoriei, am luat nr de dosar atribuit, ce fac in continuare? Pe perioada judecarii nu trebuie sa se desfinteze poprirea? Cine ma poate ajuta?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 08:44, 16 Septembrie 2015
daca ati cerut si suspendarea executarii pana la finalul procesului de contestatie, da, altfel nu.
Am introdus in cerere si ceva de genul acesta n" De asemenea subsemnatul vă solicit să dispuneți: Suspendarea executării și deblocarea conturilor din bănci, pană la judecarea pe fond a prezentei Contestații."nEste suficient? daca da ce tre sa fac i
Da, dar ar trebui depusa și cauțiune.
O sa va pună în vedere instanta cat trebuie plătit.
Am platit taxa de cautiune cum prevede legea si a fost anexata la cerere.
Ce fac in continuare, pentru ca sunt somat de o banca la care am un card de cumparaturi. Eu bani am depus mai mult decat era necesar, dar sunt blocati ( nu se pot opera)?

Alte discuții în legătură

Probleme bancare kuykpopyk kuykpopyk Am 2 credite neplatite si din 18.12.2013 mi s-au pus poprire executorie pe toate conturile. Am vorbit cu domnul executor si el a zis ca imi poate retine ... (vezi toată discuția)
Cursuri calificare subventionate.conturi blocate Elizar68 Elizar68 Buna ziua, am si eu o intrebare.Daca urmez niste cursuri de calificare la sfarsitul carora primesc subventie si am conturile bancare blocate, aceasta subventie ... (vezi toată discuția)
Incalcarea normelor noului cod de procedura civila de catre banca user43 user43 Sunt pensionar si am fost executat silit ptr un credit de nevoi personale. Executorul nu a transmis adresa de instituire a popririi catre Casa de pensii, ... (vezi toată discuția)