avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cursuri calificare subventionate.conturi blocate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cursuri calificare subventionate.conturi blocate

Buna ziua, am si eu o intrebare.Daca urmez niste cursuri de calificare la sfarsitul carora primesc subventie si am conturile bancare blocate, aceasta subventie este supusa popririi? Plata se face numai prin transfer bancar.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Elizar68 , utilizator 17:01, 10 Septembrie 2015
am fost in situatia ta am avut poprire pe cont la o banca ,dupa sfarsitul cursului iti faci cont la o banca dureaza 5 minute iar in aceeasi zi faci si transferul,nu mai astepti cardul sa vina scoti banii la ghiseu,bine la mine a fost vorba de o suma mare...
Si la mine e vorba de o suma mare.
Dar cum ramane cu articolul de lege care spune ca nu pot fi poprite sumele reprezentand credite nerambursabile ori finantari primite de la institutii sau organizatii nationale si internationale pentru derularea unor programe ori proiecte; Nu este aplicabil aici?
Nu stie nimeni sa ma lamureasaca cu acel articol de lege? Nu e nici un avocat pe aici?Bancile opresc tot ce intra in cont (chiar si alocatia, mi s-a intamplat) daca nu aduci dovezi cu ce reprezinta suma respectiva. Eu stiu ca aceste sume nu sunt supuse popririi, dar nu sunt foarte sigura, iar functionarii de la banca nu stiu nici ei, asa ca retin tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
Poprire pe contul in care sunt virati banii pentru crestere si ingrijire copil allyna allyna Sunt in concediu de crestere si ingrijire copil din iulie 2009.In crsul anului 2008 am avut, pentru 3 luni, un contract de mandat.Am depus in mai 2009 ... (vezi toată discuția)
Poprire ciochina luminita ciochina luminita Buna ziua , Am o poprire pe pensie si o poprire pe suma de 500 lei care reprezinta prestatie periodica lunara primita de la o firma de asigurari. Intrebarea ... (vezi toată discuția)