Salut!
Am avut si eu o problema cu politia ... fiind oprit in circulatie in timpul unui flagrant m-a oprit politia si eram murdar de carbune.. prietenul meu care era in dreapta i-a spus politaiului ca am fost la carbune sa incarcam o autocamioneta ..atunci la locul faptei a venit alt politist si a zis ca trebuie sa dam o declaratie ... dupa cate am vazut dansul scria un proces verbal .. acesta a scris tot ce a spus prietenul meu si apoi pe mine m-a pus sa semnez si nu prea am ascultat ce a zis acesta,prietenul meu spunandu-mi mai apoi sa tin declaratia aia peste tot ca o sa fie bine !
Apoi ne-a luat la politie si acolo alt domn politai mi-a zis ca trebuie sa dau o declaratie si am schimbat unele lucruri din procesul verbal care nu erau adevarate si a tipat la mine si mi-a spus ca ma baga in inchisoare daca nu scriu la fel , a adus declaratia prietenului meu si ma obligat sa scriu la fel,nu m-a lasat sa schimb nimic din ce era in declaratie,si m-a obligat sa o semnez mintandu-ma ca totul o sa fie bine si o sa ma lase sa plec acasa ! Tin sa precizez ca aceasta declaratie este scrisa de el si acesta scriind in ea unele lucruri pe care eu le-am negat cand m-a intrebat ! am semnat aceasta declaratie de frica ca nu am mai fost niciodata la politie si nu am stiut cum stau treburile,politistul spunandu-mi ca ma baga in inchisoare daca nu fac ce zice el ! tot dansul a mai scris o declaratie in care ma pus sa semnez ca sa fiu martor ....spunandu-mi ca totul este bine si o sa plec acasa !
Apoi m-au dus in TG-jiu la parchet si mi-a fost zis sa scriu acelas lucru ,alta declaratie scrisa de politai pe calculator , acestia citind declaratia prietenului meu si adaugand niste lucruri care nus adevarate ! Declaratie scrisa de dansii si scoasa la imprimanta , spunandu-mi doar sa semnez si sa plec acasa ! Tot aici acestia mi-au spus sa zic unele lucruri despre o persoana , eu spunand cateva lucruri pe care le stiu,adaugand si in aceasta declaratie lucruri pe care eu le-am spus ca nu stiu de ele !
Mi-au dat o foaie pe care scrie ca sunt Suspect !
Tin sa precizez ca nu am scris nici o declaratie eu cu mana mea !
Ce se poate intampla daca m-au pus sa semnez foaia pe care scria martor si m-au trimis acasa,mi-au dat foaia o foaie pe care scrie ca sunt Suspect !
Pot da in judecata politia , sau pot sa imi refac declaratiile , sa le scriu eu cu mana mea ???? tinand cont ca am fost influentat atat de dansii cat si de prietenul meu ?
Au dreptul dansii politai sa imi perchezitioneze masina fara mandat ? tintand cont ca eu eram la volanul masinii si masina fiind pe numele tatalui meu ?