Buna ziua , as vrea daca se poate sa-mi spuneti ce se poate intampla daca sotul meu ( cel care a trimis mesajul de mai sus) nu se prezinta la proces fiind plecat in Italia pentru o luna cu contract de munca si nu poate ajunge la data respectiva. Iar fi de folos sa timit la judecatorie intelegerea lor de la notar? Va multumesc frumos !
buna ziua;
Vreau sa stiu cum pot iesi dintr-un dosar penal in care sunt prins ca parte vatamata. Desfasurarea faptelor sunt dupa cum urmeaza:
-am lucrat cu carte de munca impreuna cu un vecin la un patron care avea exploatare forestiera la aproximativ 200km de domiciliul meu impreuna cu alte echipe din zona respectiva
-din motivul distantei foarte mari de domiciliu meu seara dormeam intr-o rulota care apartinea patronului respectiv
-in una dintre noptii o persoana din zona respectiva (si coleg cu noi) a venit cu caruta impreuna cu alte persoane din zona sa fure lemne din rampa (zona unde adunam noi lemnele) si s-a terminat cu scandal, noi cei 2 care eram la rulota respectiv "pazeam" am fost fugariti. Vecinul meu a fost lovit, rulota distrusa si noi am fugit prin padure, ne.am ratacit de a fost necesar vreo 4 ore sa nimerim inapoi. colegul nostru de acum "inculpatul" este bine cunoscut de politia din zona pentru scandaluri, furturi forestiere.... si i-au pregatit un dosarel pe masura
-intre timp am suferit o accidentare la padure la fostul patron si am fost pus de urgenta in masina si transportat la spitalul la care apartin cu domiciliul
-vreau sa termin cu dosarul respectiv fara sa platesc absolut nimic caci in tot dosarul i-am facut jocul patronului
-cand am fost citati la primul termen nu prea ne-au bagat in seama caci era pentru cei de la camera preliminara, dar au avut grija sa primim si noi citatie la cateva sute de km
-in ziua cu termenul la camera preliminara, sau de consiliu, ne-am intalnit cu inculpatul si ne-am luat de mana si am mers la notar pentru a incheia o intelegere dintre noi cei doi partili vatamate "nu avem nici o pretentie de la inculpatul XXXX urmand ca acesta sa suporte toate cheltuielile ocazionate de solutionarea cauzei" si el ca inculpat sa suporte toate cheltuielile.
-patronul este prins si el ca parte civila
-in momentul de fata suntem citati din nou....... putem trimite cu recomandata la judecatoria respectiva intelegerea noastra de la notar
-SCAPAM DOAR CU INTELEGEREA RESPECTIVA:(
-nu ma intereseaza de rulota patronului, sa se judece ei in continuare caci eu in momentul accidentarii la padure am fost concediat fara sa primesc o zi de medical
-inca stau cu datorii din spital si nu vreau sa cheltui bani pe drum pentru rulota patronului