avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Activitate clara55

Activitate clara55

Discuție mostenire
este posibil ca fratii sa se inteleaga intre ei asupra viitoarei mosteniri? cum se procedeaza? pot sa se razgandeasca dupa moartea parintilor?Multumesc!
am o mostenire formata din terenuri si casa,eu avind domiciliul in alta parte.sunt scutit de impozit pe mostenire daca sunt bolnav de cancer handicap accentuat?daca da, ce acte trebuie sa prezint. si de cand sunt scutit? multumesc!
Multumesc,multumesc,dar ce fac cu dauna morala de 1000 lei din 2009 ,cat trebuie sa platesc acum?
Dauna morala de 1000 lei nu am avut bani sa o platesc deoarece nu am gasit de lucru cu cazierul patat.Acum concret cat trebuie sa platesc? Mai trebuie adaugata dobanda si taxa de timbru?Tatal meu vrea sa-i trimita banii.Cum se procedeaza? Reabilitarea nu se face dupa noul cod penal? Va multumesc.

Pe data de 08.05.2009 am fost condamnat la 3 ani cu suspendare pe un termen 5 ani de incercare si 1000 lei despagubiri morale catre o parte civila.Cand pot sa cer reabilitarea si daca trebuie sa platesc 1000 lei despagubiri morale.Va multumesc.