avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale scutire de impozit pe casa si teren aflate in alta ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

scutire de impozit pe casa si teren aflate in alta localitate daca am handicap accentuat

am o mostenire formata din terenuri si casa,eu avind domiciliul in alta parte.sunt scutit de impozit pe mostenire daca sunt bolnav de cancer handicap accentuat?daca da, ce acte trebuie sa prezint. si de cand sunt scutit? multumesc!
Cel mai recent răspuns: alina_25 , utilizator 16:52, 8 Martie 2017
Aceasta scutire este de fapt o mare minciuna , si o mare bataie de joc:
1) Se acorda doar pentru locuinta de domiciliu cu alte cuvinte daca dvs aveti adresa din domiciliu in alta parte nu beneficiati de aceasta scutire
2) Scutirea de teren se refera doar la scutirea de la plata impozitului pentru terenul pe care este construit locuinta dvs de domiciliul respectiv daca aveti ca locuinta casa atunci si pentru suprafata din jurul casei (gradina)
Daca sa zicem dvs. aveti domiciliul in o localitate si tot in acea localitate aveti sa zicem 3 hectare de pamant dar care nu face parte din curtea casei dvs. atunci veti plati impozit pentru acel teren .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe casa negru daniel negru daniel Buna ziua, sunt persoana cu handicap grad accentuat sau 2 cum era mai demult, asi dori sa stiu se poate sa fiu scutit de impozitu pe casa daca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Scutire/reducere impozit jenicaprod jenicaprod Buna seara. Sunt o persoana cu handicap accentuat si am urmatoarea intrebare: conform legii nr.448/2006,republicata, persoanele cu handicap au reducere la ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere cu probleme.o cunostiinta mosteneste printr-un ... alina_25 alina_25 Contract intretinere cu probleme.O cunostiinta mosteneste printr-un contract de intretinere de la tatal mama ei o casa la tara si un teren intravilan de ... (vezi toată discuția)