Buna ziua,
Sunt din Ploiesti si am dorit sa ma debransez de la sistemul centralizat de incalzire si am intampinat urmatoarele piedici:
- desi am acceptul vecinilor pe verticala si pe orizontala, administratorul refuza sa imi dea acordul scris al asociaţiei de proprietari, exprimat prin hotărârea adunării generale, asupra intenţiei de realizare a unui sistem individual de încălzire.
- inca nu am un raspuns de la furnizorul de agent termic local, dar am depus o instiintare conform careia ii anunt ma debransez in termen de 1 luna de la data depunerii acesteia.
Intre timp eu am contactat o firma autorizata, care mi-a si facut dosarul Proiectului (Expertizei) Tehnice si chiar a si montat centrala termica.
In continuare administratorul ma ameninta ca o sa ma puna sa platesc apa calda dupa cum considera el, conform unei hotarari a Adunarii Generale a asociatiei de proprietari pe care eu nu am vazut-o niciodata, si ca furnizorul de agent termic local nu numai ca nu o sa imi aprobe debransarea (desi din cate stiu furnizorul de agent termic local nu are nimic de aprobat, ei trebuie numai instiintati), dar o sa ma si amendeze!
Intrebarile mele sunt: cum pot forta administratorul sa imi dea acea aprobare si care sunt consecintele legale ale faptului ca eu faptic deja m-am debransat?