La mijlocul anului trecut am fost perchezitionat de catre un echipaj de politie pe strada. In urma perchezitiei, politistii au gasit 0.31 g. Marijuanna la mine. Am fost cercetat penal si am fost nevoit sa imi sacrific mai mult de o saptamana pentru a culege toate foile de care este nevoie pentru a "bifa" colaborarea cu institutiile statului. Ultimul pas al colaborarii cu organele statului este acela de a ma duce la ADP pentru a stabili numarul/perioada orelor pentru munca in folosul comunitatii, pas pe care inca nu l-am indeplinit. Intrebarea mea este urmatoarea, din cate stiu, am 6 luni la dispozitie pentru a incepe acele ore, daca refuz sa prestez munca in folosul comunitatii sub orice forma? tin sa precizez ca sunt salariat, avand program full time si neavand decat o singura zi libera pe saptamana, si anume duminica;in restul saptamanii programul meu incepe la ora 9:00 si se incheie la 19:00. As avea cateva nelamuriri legate de aceasta speta si as vrea sa aflu cateva raspunsuri, aceste ore de munca in folosul comunitatii inlocuiesc o eventuala amenda? daca da, as fi dispus sa platesc amenda decat sa le indeplinesc.