avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Activitate xavax75

Activitate xavax75

Răspuns la discuția Bloc construit in vecinatate
Planul urbanistic Zonal ,are termen de atacare prin Instantele Judecatoreasca?

Nu raspunde nimen????
Răspuns la discuția Bloc construit in vecinatate
De la etajul 2,3, si de pe balcon si din Living (Ferestre de 2metri avand si balustrada sa se razeme pe el))au o vedere destinata locatarii in intraga Curte,Gradina !
Buna Ziua,

as-i avea si eu o intrebare:

Am construit o casa in anul 2009, dupa terminarea constructiei am aflat ca in imediata vecinatate s-e va construi un Bloc ANL cu 3 etaje.Am scris la ANL penru a primi informati.De la Primaria noastra am primit un rasuns ca Blocul ANL va respecta PUG si in partea spre mine nu va fi ferestre.

Finantarea blocului a intarziat ,in anul 2014 a inceput ,(alt Primar)
Dar nu s-a respectat adresa ce am primit. Au construit Blocul si in partea spre mine au facut 9 Ferestre de dimensiuni mari cu balustrada si 3 bacoane laterale.
Cred ca distanta au respectat ,si umbrirea . Dar eu chiar daca plantez pomi acolo tot nu am intimitate in curte.Fatada casei mele, intrarea in casa si daua ferestre sunt chiar vis a vi de blocul ANL.Blocul este inalt de 12 metri.Chiar daca plantez ceva dela etajul III si IV se uita in curte .Sa nu mai vorbesc de gradina ca acolo s-e uita 15 famili.
Cand s-a facut PUZ-ul (Planul Urbanistic Zonal ) Si a fost aprobat de Consiliul Local eu nu am fost anuntat doar ulterior.Eram in strainatate.

Ce sanse as-i avea la un proces juridic? Sau ce as-i putea sa fac?

H.Marius