Am construit o casa in anul 2009, dupa terminarea constructiei am aflat ca in imediata vecinatate s-e va construi un Bloc ANL cu 3 etaje.Am scris la ANL penru a primi informati.De la Primaria noastra am primit un rasuns ca Blocul ANL va respecta PUG si in partea spre mine nu va fi ferestre.
Finantarea blocului a intarziat ,in anul 2014 a inceput ,(alt Primar)
Dar nu s-a respectat adresa ce am primit. Au construit Blocul si in partea spre mine au facut 9 Ferestre de dimensiuni mari cu balustrada si 3 bacoane laterale.
Cred ca distanta au respectat ,si umbrirea . Dar eu chiar daca plantez pomi acolo tot nu am intimitate in curte.Fatada casei mele, intrarea in casa si daua ferestre sunt chiar vis a vi de blocul ANL.Blocul este inalt de 12 metri.Chiar daca plantez ceva dela etajul III si IV se uita in curte .Sa nu mai vorbesc de gradina ca acolo s-e uita 15 famili.
Cand s-a facut PUZ-ul (Planul Urbanistic Zonal ) Si a fost aprobat de Consiliul Local eu nu am fost anuntat doar ulterior.Eram in strainatate.
Ce sanse as-i avea la un proces juridic? Sau ce as-i putea sa fac?
De la etajul 2,3, si de pe balcon si din Living (Ferestre de 2metri avand si balustrada sa se razeme pe el))au o vedere destinata locatarii in intraga Curte,Gradina !
Proiect puz
avram172
buna ziua.
rog tare ma mult sa ma ajutati cu o problema, care ma tine pe loc.
detin un teren agricol in suprafata de 1, 53 ha pe raza unei comune din jud ... (vezi toată discuția)