avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bloc construit in vecinatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bloc construit in vecinatate

Buna Ziua,

as-i avea si eu o intrebare:

Am construit o casa in anul 2009, dupa terminarea constructiei am aflat ca in imediata vecinatate s-e va construi un Bloc ANL cu 3 etaje.Am scris la ANL penru a primi informati.De la Primaria noastra am primit un rasuns ca Blocul ANL va respecta PUG si in partea spre mine nu va fi ferestre.

Finantarea blocului a intarziat ,in anul 2014 a inceput ,(alt Primar)
Dar nu s-a respectat adresa ce am primit. Au construit Blocul si in partea spre mine au facut 9 Ferestre de dimensiuni mari cu balustrada si 3 bacoane laterale.
Cred ca distanta au respectat ,si umbrirea . Dar eu chiar daca plantez pomi acolo tot nu am intimitate in curte.Fatada casei mele, intrarea in casa si daua ferestre sunt chiar vis a vi de blocul ANL.Blocul este inalt de 12 metri.Chiar daca plantez ceva dela etajul III si IV se uita in curte .Sa nu mai vorbesc de gradina ca acolo s-e uita 15 famili.
Cand s-a facut PUZ-ul (Planul Urbanistic Zonal ) Si a fost aprobat de Consiliul Local eu nu am fost anuntat doar ulterior.Eram in strainatate.

Ce sanse as-i avea la un proces juridic? Sau ce as-i putea sa fac?

H.Marius
Cel mai recent răspuns: xavax75 , utilizator 10:25, 13 Septembrie 2015
De la etajul 2,3, si de pe balcon si din Living (Ferestre de 2metri avand si balustrada sa se razeme pe el))au o vedere destinata locatarii in intraga Curte,Gradina !
Planul urbanistic Zonal ,are termen de atacare prin Instantele Judecatoreasca?

Nu raspunde nimen????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,daca detin 2000 mp teren extravilan agricol,pot obtine autorizatie de constructie?multumesc (vezi toată discuția)
Proiect puz avram172 avram172 buna ziua. rog tare ma mult sa ma ajutati cu o problema, care ma tine pe loc. detin un teren agricol in suprafata de 1, 53 ha pe raza unei comune din jud ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan in intravilan dmy_cornell dmy_cornell Buna ziua, bunicul meu a avut un teren arabil de 194 mp, in \\" CONVENTIE de folosire a terenurilor cu destinatie pentru gradini\\" timp de 20 de ani dupa ... (vezi toată discuția)