avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Activitate popadita

Activitate popadita

Răspuns la discuția Pensionare
Va rog sa ma scuzati ca abuzez de timpul dumneavoastra dar nu am specificat ca eu am depus o adeverinta la dosar si in cartea de munca specifica ani de grupa .Dar la motivatie spune ca ,, incadrarea in gr. a II-a de munca nu s-a facut cu respectarea prevederilor ord 50/1990 al min muncii. Intre timp unitatea respectiva , angajata de la personal a invatat cum trebuie intocmita adeverinta si colegi de munca cu care am lucrat in acelas sector si functie le-a fost recunoscuta grupa. Unitatea a fost ce care mi dat adeverinta din nou.
Ca avocat ce ma sfatuiti ?
Ca sa traiesti cu 590 de lei parca e tare greu si nedrept pt ca nu au atenti.
Multumesc si va rog sa ma scuzati.
Răspuns la discuția Pensionare
Multumesc pentru raspuns , nedumerirea mea e pot sa trec de la pensia anticipat cu penalitatii de 45% la pensia anticipat partiala . Eu am pierdut la pensie 600 lei prin penalitati.
Discuție Pensionare
Buna ziua,
Ma numesc Robu Dita sunt nascuta in anul 1958,09,25 si am iesit la pensie anticipat cu penalitatii de 45% in 25 noiembrie 2014 cu o vechime de 36 de ani si 25 de zile , acum am o adeverinta cu grupa a II cu 75%, 17 ani si 3 luni . Rugamintea mea e, daca ma mai ajuta cu ceva la recalcularea pensiei , la penalitatii.
Va multumesc