Va rog sa ma scuzati ca abuzez de timpul dumneavoastra dar nu am specificat ca eu am depus o adeverinta la dosar si in cartea de munca specifica ani de grupa .Dar la motivatie spune ca ,, incadrarea in gr. a II-a de munca nu s-a facut cu respectarea prevederilor ord 50/1990 al min muncii. Intre timp unitatea respectiva , angajata de la personal a invatat cum trebuie intocmita adeverinta si colegi de munca cu care am lucrat in acelas sector si functie le-a fost recunoscuta grupa. Unitatea a fost ce care mi dat adeverinta din nou.
Ca avocat ce ma sfatuiti ?
Ca sa traiesti cu 590 de lei parca e tare greu si nedrept pt ca nu au atenti.
Multumesc si va rog sa ma scuzati.
Multumesc pentru raspuns , nedumerirea mea e pot sa trec de la pensia anticipat cu penalitatii de 45% la pensia anticipat partiala . Eu am pierdut la pensie 600 lei prin penalitati.
Buna ziua,
Ma numesc Robu Dita sunt nascuta in anul 1958,09,25 si am iesit la pensie anticipat cu penalitatii de 45% in 25 noiembrie 2014 cu o vechime de 36 de ani si 25 de zile , acum am o adeverinta cu grupa a II cu 75%, 17 ani si 3 luni . Rugamintea mea e, daca ma mai ajuta cu ceva la recalcularea pensiei , la penalitatii.
Va multumesc