m-am interesat de vanzare ,numai ca notarii nu prea se mai baga . in legatura cu avocata , o schimb insa cu cei 3000 ron dati ca onarariu cum ramane ,ii pot cere inapoi ,ma ganesc ca trebuie sa fie o modalitate punitiva ,sa nu mai pateasca si altii ca mine
Salut! Dupa decesul bunicilor mei (bunica 2009,bunicul 2013 ) si a tatalui meu (2011) am ,,mostenit'' o casa +teren in sectorul 5 ,insa cand sa fac succesiunea (sunt singurul mostenitor,certificat notarial ) contractul de vanzare cumparare al terenului facut in 1950 nu a trecut prin notariat ,adica este act sub semnatura privata , (rolul fiscal este pe numele bunicilor din 1952) De vreo 2 ani sunt in tribunal ,insa avocata dupa ce am platit onorariul nu stie cum sa scape de mine ,promitand una si alta sau spune ca e vina instantei (mi-a bagat 3 dosare la fel ,chiar daca primul fusese respins ).INTREBARE :1.pot vinde in litigiu si cui sa ma adresez??? :frantic: ,2. pot reclama avocata in conditiile care dupa 2 ani sunt la fel ca la inceput :X-(