avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare drepturi litigioase
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare drepturi litigioase

Salut! Dupa decesul bunicilor mei (bunica 2009,bunicul 2013 ) si a tatalui meu (2011) am ,,mostenit'' o casa +teren in sectorul 5 ,insa cand sa fac succesiunea (sunt singurul mostenitor,certificat notarial ) contractul de vanzare cumparare al terenului facut in 1950 nu a trecut prin notariat ,adica este act sub semnatura privata , (rolul fiscal este pe numele bunicilor din 1952) De vreo 2 ani sunt in tribunal ,insa avocata dupa ce am platit onorariul nu stie cum sa scape de mine ,promitand una si alta sau spune ca e vina instantei (mi-a bagat 3 dosare la fel ,chiar daca primul fusese respins ).INTREBARE :1.pot vinde in litigiu si cui sa ma adresez??? :frantic: ,2. pot reclama avocata in conditiile care dupa 2 ani sunt la fel ca la inceput :X-(
Cel mai recent răspuns: peiudan , utilizator 16:59, 9 Septembrie 2015
Puteti vinde drepturilie succesorale litigioase in conditiile art.1.747-1.754 NCC.Nu puteti reclama avocatul ptr.ca va aflati in aceeasi situatie ca acum 2 ani,solutia este sa schimbati avocatul.
m-am interesat de vanzare ,numai ca notarii nu prea se mai baga . in legatura cu avocata , o schimb insa cu cei 3000 ron dati ca onarariu cum ramane ,ii pot cere inapoi ,ma ganesc ca trebuie sa fie o modalitate punitiva ,sa nu mai pateasca si altii ca mine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a vinde casa parintilor ionel69 ionel69 buna ziua .parintii mei au decedat ..tata akum 30 de ani mama acum 2 luni..noi suntem 6 frati nici unul din noi nu au acte pe casa ..in momentul de fata ..noi ... (vezi toată discuția)
Vanzare drepturi litigioase peiudanut peiudanut Buna ziua Pot vinde drepturile litigioase pe casa bunicilor,mentionez ca sunt singurul mostenitor (unicul nepot,tatal si bunicii decedati) calitate data de ... (vezi toată discuția)