avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare drepturi litigioase
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare drepturi litigioase

Buna ziua
Pot vinde drepturile litigioase pe casa bunicilor,mentionez ca sunt singurul mostenitor (unicul nepot,tatal si bunicii decedati) calitate data de certificat de mostenitor.imobilul este in litigiu pentru ca a fost cumparat in 1950 cu chitanta de mana ,insa din 1952 s.a platit impozit la primaria sector 5

Alte discuții în legătură

Vanzare drepturi litigioase peiudan peiudan Salut! Dupa decesul bunicilor mei (bunica 2009,bunicul 2013 ) si a tatalui meu (2011) am ,,mostenit\'\' o casa +teren in sectorul 5 ,insa cand sa fac ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate prin uzucapiune? alexivan alexivan Buna ziua! Am nevoie de ajutor, eventual reprezentare, intr-o problema legata de uzucapiune (cred). Strabunicul meu a cumparat in jurul anului 1950 un ... (vezi toată discuția)
Vicii de posesie in cadrul uzucapiunii de 30 de ani ContSters222775 ContSters222775 Neplata impozitului catre stat pentru o lunga perioada de timp (15 ani) poate fi invocata cu succes in instanta ca fiind un viciu de posesie in cadrul ... (vezi toată discuția)