Se pare ca aveti dreptate. Ar mai fi o chestiune de clarificat si anume unde ma incadrez la punctul a) persoana indreptatita sau la punctul e) beneficiarul indemnizatiei.
Se pare ca eu ma incadrez la punctul d) pentru ca la momentul depunerii cererii trecusera peste 60 de zile de la data reluarii lucrului. Asta inseamna ca nu mai imi revine dreptul la stimulent pe luna ianuarie, februarie si partial pe martie pana in ziua depunerii cererii.
Buna seara,
Am avut concediu de crestere copil cu perioada de pana la 2 ani, si m-am intors la lucru dupa primul an, mai exact pe 01.01.2015. Cererea pentru stimulentul de insertie am depus-o la inceputul lunii martie, si nu am mai primit stimulentul de insertie pe luna ianuarie si februarie pe motiv ca trebuia sa pun cererea inainte de data inceperii lucrului. Initial l-a telefon mi s-a spus ca voi primii stimulentul si pe lunile ianuarie-februarie, iar apoi dupa ce am vazut ca nu am primit banii mi s-a zis de la departamentul de contabilitate ca nu se mai dau pe acele luni.
Nu am gasit legea care sa faca referire la acest aspect si n-as vrea sa-i cred pe cuvant.