avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate bianca1986

Activitate bianca1986

Am inteles,va multumesc pentru informatii si pentru timpul acordat.
Da,m-am gandit ca minorul purtand inca numele tatalui nu va putea iesi din tara.Acum,intrebarea mea este...unde sa ma duc pentru a schimba numele copilului,ce trebuie sa fac pentru inceput???

Pentru ca in decizia judecatorului,ultima,care este si cea definitiva specifica ca minorului sa i se schimbe numele,sa ia numele mamei anterior casatoriei....

Buna ziua,va multumesc pentru raspunsuri si pentru promptitudine....nu este custodie comuna,este decazut din drepturi total.Insa din motive financiare nu am schimbat inca numele copilului....oare sa fie asta o problema???
Am hotararea legalizata si specifica clar ca minorul este doar in grija mamei fara drept de vizita sau altfel de drepturi din partea tatalui....specifica de asemenea sa ii schimb numele minorului,dar...din motive financiare :(( nu am putut sa o fac inca....sa imi creeze probleme acest aspect???
Buna seara,ma numesc Bianca si as dori daca se poate un raspuns de la cineva in cunostiinta de cauza.Sunt divortata si am un copil de 7 ani,in urma divortului mi-am decazut fostul sot din drepturile parintesti,astfel incat nu are nici un drept asupra copilului....ceea ce ma intereseaza este ca in octombrie vreau sa plec in anglia cu el o saptmana in concediu si sunt curioasa daca in momentul in care ii fac pasaport sau in aeroport voi avea probleme ca nu are semnatura tatalui sau ca nu il pot scoate din tara fara semnatura lui....