Buna seara Am un copil ce tatal lui nu a vrut sa il recunoasca.Ulterior stiind ca e copilul lui s-a gandit sa ma ajute sa il cresc trimitandu-mi bani prin wester union .Acum s-a razgandit si isi vrea banii inapoi,vrand sa ma dea in judecata.Mentionez ca am bonuri cu care pot demonstra ca au fost cumparate lucruri folositoare copilului.Apropo el este in stainatate, copilul l-a facut cu mine in timp ce era casatorit cu alta femeie(si el si familia mi-au ascuns acest lucru),acum divorteaza de nevasta traieste cu alta .Copilul intr-un an l-a vazut de 6 ori care o jumatate de ora ....Ce sanse sunt sa isi recupereze banii trimisi ptr hrana copilului medicamente pampers...
Buna ziua As vrea sa ma lamureasca cineva in legatura cu problema cu care ma confrunt.Am avut o relative de doi ani cu in baiat.Totul era minunat intre noi si am fost deacord amandoi sa avem un copil.Am cunoscut familia lui prieteni Dar nimeni nu mi_a spus .ca era casatorit.Am aflat cand nu mai puteam face nimic ..Inca de cand eram in Luna a 8 ne_a parasit Nascand acest minunat suflet mi s_a parut omeneste sa il anunt .ca are un copil si .ca il astept sa il recunoasca..insa nu a venit la maternitate astfel am fost nevoita sa il trec pe numele meu..Nu a venit la nastere nu a venit la botez nu a participat la cheltuielile ptr copil Dar acum doreste recunoasterea lui.Poate recunoaste copilul dc este casatorit cu alta doamna ?mintindu_ma si el si familiar lui nu as Dori sa mai aiba vre_o treaba cu noi mai ales .ca locuieste in alta Tara.Vrea sa imi ia copilul ptr .ca sotia lui nu poate face copii Are vre_o sansa vreodata sa il ia ...consider .ca acest copil nu are ce invata de la un astfel de parinte iresponsabil si mincinos.Cum sa procedez?astept in raspuns multumesc ..app in aceste conditions copilul meu are vre_un drept el nefii:Ond trecut pe certificat