avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Activitate MadalinaCh

Activitate MadalinaCh

Răspuns la discuția Ce e de facut?!
Agentul care s-a ocupat de aceasta treaba a spus ca incearca sa ne gaseasca o alta chirie, astefel incat sa nu mai platim un alt comision. Maine merg sa discut cu el si o sa il intreb de ce nu le-a dat fetelor o chitanta sau un contract pentru ca la mijloc a fost vorba de o suma destul de mare de bani.
Discuție Ce e de facut?!
Buna. Am sa incep prin a va povestii situatia prin care am trecut. Saptamana trecuta niste prietene au cautat chirie in Cluj-Napoca, acestea au apelat la o agentie de imobiliare. Un agent ne-a gasit un apartament si in acea zi fetele au mers la proprietar acasa sa vada apartamentul si s-au inteles cu proprietarul ca o sa ni-l inchirieze noua dupa data de 15 septembrie( apartamentul era in renovare) dar cu conditia sa-i dam banii(garantia) in ziua respectiva.. Zis si facut, in ziua acea fetele i-au dat garantia si a trebuit sa platim si un comision agentiei de imobiliare. Vestea proasta #-o, si aici voiam sa ajung, e ca fetele au platit tot, dar ele nu au primit vreun contract sau orice altceva care sa dovedeasca plata comisionului pentru agentie, iar acum cateva zile proprietarul a sunat-o pe una dintre fete si i-a spus ca nu ne mai poate da in chirie apartamentul din n motiveX-(, practic am ramas cu banii dati(la agentie) dar fara chirie.
As vrea sa imi spuneti ce e de facut in aceasta situatie? Si daca agentia e obligata sa dovedeasca plata comisionului( pentru ca mie asa mi se pare corect)
P.S Garantia care i-a fost data proprietarului am primit-o inapoi( macar atat:P)