avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Activitate Mamica2016

Activitate Mamica2016

Sub nivelul functiei de acum cu 2 posturi.
Nu este un caz similar este acelasi caz. Dar cum pot rezolva situatia aceasta pe cai legale - doreste sa ma mute , eu trebuie sa accept ? Nu am nici un drept ? Salariul si nivelul functiei se pastreaza sau va trebui sa accept orice? Repet nu am fost penalizata sau instiintata in scris ca am comis erori , in plus cred ca este nevoie de 3 astfel de abateri insotite de comisie. Spuneti-mi va rog cu sa procedez.
Buna ziua

Va multumesc pentru raspuns. Mai am inca o intrebare - prima varianta pica cea cu sanatatea . Daca angajatorul va invoca faptul ca doreste mutarea mea pentru abateri disciplinare cum ma pot apara ? Mentionez ca nu am primit nici o sanctiune scris, penalizare etc. As vrea sa gasesc modalitatea de a ma apara daca nu exista o lege pentru aceasta situatie , pana la urma este un abuz .
buna ziua

as dori sa stiu daca am anuntat angajatorul de situatia graviditatii in luna iulie, in septembrie Med Ginecolog a recomandat printr-o scrisoare medicala program de 6 ore ce a fost acceptat si tot in aceasta luna mi se spune ca nu mai este nevoie de mine la acest departament..va trebui sa accept orice post ? am vreun drept de ex sa fiu pe un post similar cu mentinerea salariului ?

Daca am acest drept spuneti-mi va rog in baza carei legi.

Va multumesc