avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Activitate cami_ola

Activitate cami_ola

Buftea e tara in tara, tata-sau joaca fotbal cu politistii la terenul facut de primarie cu 1 mil de euro , fonduri europene , in realitate cca 200keuro costuri , primarul e acela care a vandut prin firma lui masini de teren Tuareg la Politia locala pe bani buni , asta e Buftea pe scurt
da, se pare ca toata lume se cramponeaza ca asta e dorinta copilului, si nimeni nu intervine la Protectia Copilului Ilfov am sunat azi de 12 ori nu raspunde nimeni, Politia a zis ca eu sunt vinovata ca i-am permis sa ia copilul cateva zile in vacanta , daca nu il dadeam nu se punea problema de trauma, insa daca il iau inapoi , il traumatizez , la fel daca il trimit la scoala si nu vrea , e trauma, e mai bine sa stea in Buftea la baut si fumat , ca asta nu o traumatizeaza...asa gandeste Protectia copilului , Autoritatea tutelara, Politia, daca asa vrea copilul nu poti sa-i faci nimic , nici la psiholog nu vrea sa mearga vrea sa stea la tatal ei care nu a stiu de ea 7 ani, deci poti sa iti furi copilul sau sa-l iei pe altul , sa-l momesti cu ceva , sa declare ca vrea sa stea la tine si nimeni nu poate interveni...ciudate legi avem
ideea este ca vrea custodie comuna, insa nu are domiciliu, nu are locuinta proprie, acum locuieste intr-un imobil al sorei lui , are un venit declarat de 900lei din care a platit in ultimii 7 ani doar 350lei , cu intarzieri de 2-3 luni ptr care are 7 plangeri penale , la care procuratura nu a dat niciodata nici un raspuns, insa cum eu am venit mult mai mare , vrea sa ia fata si sa-i platesc eu lunar cca 1000 lei ptr intretinere. ea vrea sa stea la el pentru ca nu o pune sa faca lectii , sta prin parcul din buftea cu baietii la o tigara si altele, iar tatal sau o lasa iar politia nu se baga , insa de raspuns daca se intampla ceva , legal raspund eu
buna ziua, am o fata de 14 ani , care mi-a fost incredintata in urma cu 7 ani prin sentinta judecatoreasca spre crestere, tatal neaviand drept de vizitare si nici nu a cerut vreodata drept, neinteresandu-l pana acum cand a implinit 14 ani soarta ei.Acum , cand a inceput scoala, tatal ei a luat-o la el , repet fara sa aibe acest drept si fara sa ma anunte in prealabil, sub motivatia ca fata doreste sa stea la el , in Buftea , in conditiile in care scoala e in bucuresti , la Piata Romana. Am sunat la autoritatea tutelara , la Politie si toti au zis ca nu au ce face , daca fata vrea sa stea cu tatal ei asta e. Am sunat prin 112 la Politia din Buftea care iar a zis ca nu are ce face.Chiar nu am nici o parghie legala sa-mi recuperez copilul?Legea ce mi-a incredintat-o spre crestere e arbitrara?