avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Activitate Tzukurika

Activitate Tzukurika

Bună seara,
Am și eu o mare problema pe care încerc sa o clarific. Locuiesc intr-un apartament dintr-un kimobil format din 48 de proprietăți. Terasa despre care va vorbesc, este situata în fata balconului apartamentului meu proprietate personala, care este descoperita, la care nu are nimeni acces decât dacă intra prin proprietatea mea, dar care este spațiu comun al locatarilor blocului în care mă aflu. Problema mea este ca în urma certificatului de urbani obținut, mi se cere ca locatarii adiacenți terasei sa dea declarație notariala. Pe 3 dintre ei, cei care în mod normal sunt direcți implicați în realizarea noii construcții, respectiv cel de dedesubt, din dreapta și din stânga, i-am dus la notar, însă pe cel de deasupra nu. Menționez ca acesta nu e de găsit. La asociația de proprietari este numărul de telefon al fratelui dumnealui, pe care l-am sunat și care nu re nici o împuternicire notariala, iar numărul proprietarului de drept, nu vrea sa mi-l dea. Sunt în aceasta situație din 2007, sunt la al treilea certificat de urbanism și încă sunt la punctul zero. Care ese calea legala prin care pot sa îmi acopăr terasa pe care o curat de mai bine de 10 ani, de care nu se ocupa nimeni, și totuși toți avem drepturi egale.
Va mulțumesc anticipat