Salut! In 2013 mi-a fost suspendat permisul pentru incalcarea liniei duble continue pe 30 zile. Am facut plangere impotriva pv. deoarece aveam nevoie de permis pentru a ma intoarce in italia, nu pentru a castiga procesul! Din cauza neprezentarii am pierdut procesul, primind acasa instiintare ca l am pierdut si ca am dreptul la recurs. Nu am facut nici recurs si ma asteptam sa primeac acasa decizia finala prin care ar fi trebuit sa predau permisul. Neprimind nimic acasa a fost tatal meu la politie pt a verifica , dupa 6 luni , care e situatia permisului meu, domnul de la ghiseu Zicandu-i ca nu pot preda permisul pt ca nu am primit acasa decizia respectiva. Pe 13.09.2015 am primit acasa somatie de la primarie ca am de platit amenda de 320 ron, fiind amenda pe care o primisem de la agent. Am pus un prieten politist sa verifice din nou in calculator stadiul permisului , zicand ca imi este valabil si ca dupa doi ani suspendare s- a facut chiar si fara sa predau permisul. Cum este posibil asa ceva? Trebuie sa ma intorc in Romania, exista riscul ca daca sunt oprit sau rezult cu permisul suspendat? Ce ar trebui sa fac? De ce nu am mai primit nimic acasa sau de ce rezulta ca am permis valabil? Pareri? Multumesc!