avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Activitate ileana8

Activitate ileana8

Va rog sa ma ajutati sa formulez o actiune in contencios pentru a obliga ministerul educatiei sa-mi elibereze niste acte.
Am participat in calitate de expert pe temen scurt intr-un proiect POSDRU ,am semnat un contract de prestari de servicii care mi-a fost luat de catre managerul de proiect sa-l semneze si nu am primit exemplarul ce mi se cuvenea.Am facut o plangere catre ,,Nereguli POSDRU''si mi s-a raspuns ca nu s-a cerut rambursarea proiectului si sa-i actionez in judecata pentru a recupera banii ce mi se cuvin in urma muncii prestate in acest proiect.Problema este ca eu nu detin niciun document semnat de beneficiarii proiectului si acestia nu raspund la intrebari.Le-am scris intrebandu-i despre contract si alte documente,dar nu au raspuns.M-am gandit ca i-as putea determina prin Contencios sa-mi elibereze actele pentru a-i putea actiona in instanta pt a racupera banii ce mi se cuvin.Eu sunt profesoara si veniturile mele nu prea imi permit angajarea unui avocat asa ca incerc sa fac aceasta actiune singura.Va rog sa ma ajutati sa formulez actiunea