multumesc pentru raspuns.
Ori cum eu astazi merg sa fac si un al treilea VSH, ca sa fiu sigura de rezultat.
si dupa cel de al treilea rezultat o sa merg sa cer o explicatie si laboratorului.
si eu sunt de profesie asistenta si stiu ca acel VSH nu se poate schimba de pe o zi pe alta .
Multumesc frumos
buna seara
sper sa fi atasat acest subiect bine,daca nu sper sa ma iertati.
am si eu o o nelamurire si o intrebare in aceelasi timp.
am fost pe 6.09.2015 sa imi fac la un laborator o analiza un VSH (viteza sangelui de sedimentare), insa am fost foarte uimita cand am primit rezultatul, doarece rezultatul este 10 mm/h (intervalul normal fiind 1-20 mm/h). eu stiind ca il am destul de mare.
Am decis ca astazi sa repet aceasta analiza insa la alt laborator din oras, rezultatul fiind 44mm/h (interval 0-20 mm/h). deci acesta fiind rezultatul bun , pentru ca si stiu ca il am mare.
Intrebarea mea este trebuie facut ceva ,sau pot sa fac ceva impotriva laboratorului care mia dat acel rezultat eronat. Poate ca daca nu stiam ca am VSH mare , a-si fi putut sa traiesc cu impresia ca e bun si e in limite normale.
Multumesc. Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu intrebarea mea.
Buna ziua
Lucrez de 2 zile la un magazin de imbracaminte si mi sa facut carte de munca de 4h ( chear daca eu am program de la 9:30- 20:30), vreau sa imi dau demisa. La cartea aceasta de munca de 4 h ,se mai da preaviz?
Mentionez faptul ca eu o sa raman pana la sfarsitul luni , pana gaseste alta fata si inca nici nu mia adus acel contract pt al semna.
Multumesc anticipat.