Merg de fiecare data la usa blocului,il trimite pe fostul amant jos sa ma invite in casa lui(amantului),mama nu coboara si-mi trimite mesaje ca nu vor copiii.I-a inregistrat in casa sa-mi arate ca nu vor sa vina .
Copiilor li s-a facut expertiza psihologica (pe 11.09.2014)si s-a concluzionat ca nu prezinta garantii de sinceritate.,existand inconsecvente in declaratiile facute de ei.
Buna ziua,
Am contractat un credit pentru apartament de la o banca in care si fosta sotie era codebitor.Ea nu a platit niciun ban timp de 6 ani ,(aprox13.000euro).Am divortat am vandut apartamentul ,am mai ramas datori cu 9000euro .Acum plateste rata dar vreau sa recuperez jumatate din suma de 13000euro pe care i-am platit in timpul casatorieisi ea n-a platit.Toate chitantele sunt platite de mine,doar una -doua de 200euro sunt pe numele ei ca am rugat-o eu sa plateasca.
Ce trebuie sa fac,ca sa recuperez banii?
Nerespectare Sentinta civila de mama copiilor.Nu aduce copiii in program de vizitare,mai mult de atat i-a invatat pe copiii sa spuna ca nu mai vor sa vina la mine.(Alienare parentala)Ce pot sa fac?
Buna ziua,
Am contractat un credit pentru apartament de la o banca in care si fosta sotie era codebitor.Ea nu a platit niciun ban timp de 6 ani ,(aprox13.000euro).Am divortat am vandut apartamentul .Vreau sa recuperez jumatate din suma de 13000euro.pe care i-am platit in timpul casatoriei,toate chitantele sunt platite de mine,doar una -doua de 200euro sunt pe numele ei ca am rugat-o eu sa plateasca.
Ce trebuie sa fac,ca sa recuperez banii?