Buna ziua,
Detin un apartament in Bucuresti, de mai mult de 10 ani. De cind am cumparat acest apartament, debransat de la caldura asociatia a avut un comportament incorect. Locuind in strainatate apartamenul este gol, consum 0 la toate: gaz, curent, apa rece, apa calda.In fiecare an m-am trezit cu surprize vesnic bani si iarasi bani ( refacut terasa de doua ori, caldura de plata chiar daca era debransat.. etc). Practic casieri, presedintele asociatiei s-au schimbat dar comportamentul s-a transmis.
Anul acesta am cerut si debransarea de la apa calda, cerera a fost semnata dar dupa ce au venit si au sigilat pe documente am avut nevoie din nou de semnatura asociatiei. Raspunsul a fost semnam numai daca ne lasati sa spargem in apartament sa schimbam tevile de caldura. Cind am cumparat apartamentul debransat am fost obligata sa scimb tevile comune de incalzire la sufragerie, dormitor, baie pe banii mei pentru motivul ca erau gaurite, instalatia de scurgere pana in subsol la baie si bucatarie pentru ca refula . Am cerut sprijinul asociatiei dar mi-au raspuns ca oamenii nu au bani. Acuma dupa ce am refacut apartamentul, am inchis tevile comune si am pus parchet ma obliga sa sparg. Este legal ? Presedintele nici nu vrea sa vorbeasca cu mine la telefon ( mi-au spus ca telefonul este privat !) Mi-au spus ca vecinul meu nu are caldura in sufragerie .Problema nu poate fi de la mine caci nu am modificat nimica, Daca el avea caldura inainte trebuie sa aiba si acuma ca toti ceilalti vecini. Nu am putut verifica in vara daca este adevarat sau este doar un pretext.
Cum se poate rezolva problema ?