elga50,
Multumesc mult pentru clarificarile aduse.
Eu nu am folosit sintagma "indestulat complet", insa, dupa cum mentionam, stiu ca pe un document emis de catre Biroul Executorului Judecatoresc scrie ca urmarirea debitorului (proprietarul initial) a incetat, intrucat in urma vanzari prin licitatie s-au achitat, printre altele:
- rest din cheltuielile comune restante
- penalitati de intarziere si alte cheltuieli
...
Asadar, putem spune ca asociatia s-a "indestulat complet" ?
Voi solicita zilele urmatoare clarificari administratorului, dar chiar si daca acesta spune ca nu a incasat, inteleg ca tot el trebuie sa rezolve problema, intrucat a eliberat acea adeverinta cand al doilea proprietar mi-a vandut mie. Cat despre o eventuala recuperare (tarzie) de la executor nu cred ca mai are cum sa fie vorba (nu a solicitat in timp util, iar suma ramasa in urma licitatiei si a achitarii datoriilor a fost returnata intre timp proprietarului initial).
O ultima chestiune: din cate inteleg eu, cel de al doilea proprietar a trebuit sa achite fondul de rulment la zi, probabil a si facut-o. In acelasi timp insa, trebuie sa fi si primit banii respectivi inapoi in moment vanzarii mie. Astfel, sa inteleg ca eu as avea de achitat cel mult fondul de rulment pana sa ajung la nivelul tuturor celorlalti proprietari ? Mi s-ar parea normal. Oricum insa, ar fi ilegal sa foloseasca acei bani pentru lucrarile de renovare.