avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate Mircea-Ciprian

Activitate Mircea-Ciprian

Răspuns la discuția Dezbaterea succesiunii
Am fost la notar cu actele si a zis ca autentificarea se putea face dacă erau și vânzătorii in viata. Acum trebuie sa fac rost de Anexa 24 de la primăria unde au avut ultimul domiciliu cei doi vânzători. In afara de anexa 24 ce acte îmi mai trebuie sa pot scoate la capăt intabularea? Nu am la cine altcineva sa apelez si de aceea dumneavoastră sunteți singura mea speranță.
Buna ziua. Încerc sa fiu cat mai succint. Ai mei părinți au cumpărat acum vreo 20 de ani o proprietate (casa+teren) cu acte de mana, cu martori dar fără sa meargă la un notar. S-a achitat suma totala în doua transe, la fel cu acte de mana și martori.Vreau sa menționez faptul ca vânzătorii (doi la număr) nu au moștenitori, aceștia decedând, care la rândul lor nu au avut urmași, martorii de asemenea fiind în vârsta au decedat și ei. Eu sunt din Bacău iar vânzătorii au avut ultimul domiciliu în București, sector 1 și respectiv sector 5. La rol, aici, la Bacău, părintii mei au plătit în continuare în numele defunctului. De ce, nu știu, sincer. Acum vreau sa trec proprietatea pe numele meu.Va rog frumos, un sfat, de unde sa încep și cum pot sa o scot la capăt. Va mulțumesc anticipat.